15 Temmuz Şehidi Polis mezarı başında anıldı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit düşen polis memuru Serdar Gökbayrak için Sakarya'nın Arifiye ilçesi Hanlıköy'deki mezarı başında tören yapıldı.

15 Temmuz Şehidi Polis mezarı başında anıldı
15 Temmuz 2023 - 16:56
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan ve darbe girişimini bastırmak için Arnavutköy Topkule Kışlası'na girmek isterken açılan ateş sonucu şehit düşen Serdar Gökbayrak’ı, Arifiye Hanlı Mezarlığı’nda bulunan kabri başında  ölümünün 7. Yılında anıldı. Kabri başında önce kur-anı kerim okundu dualar edildi ve mezarına karanfil bırakıldı.
Törene Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Türk İş genel Başkanı Ergün Atalay.Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukcu, Arifiye Kaymakamı  Bekir Dıngırcı, Sakarya Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık  yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı Şehidin  eşi Necla, çocukları Ceyda, Elif, Alperen, kayınpederi Fevzi Dayan, kardeşleri Mesut, Soner, Saim ve ablası Fikriye katıldılar.
Sakarya Valisi  Çetin Oktay Kaldırım, kısa bir konuşma yaptı, rabbim canını hiçe sayarak 15 temmuz da ebediyete intikal eden şehitlerimizden Allah razı olsun, gazilerimizden Allah razı olsun bizlere de bu şuurla hizmet etmeye nasip eylesin dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum