Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Personel Dairesi Başkanlığı tarafından 'İdari Oryantasyon Eğitimi' düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Personel Dairesi Başkanlığı tarafından 'İdari Oryantasyon Eğitimi' düzenlendi.
14 Temmuz 2023 - 14:46

SAÜ Personel Dairesi Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından İdari ve Sözleşmeli Personele yönelik ‘İdari Oryantasyon Eğitimi’ düzenlendi. 12 Temmuz Çarşamba günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen eğitimde ‘Kurum Kültürü ve Aidiyeti’, ‘Kalite Yönetim Sistemi’, ‘İlgili Kanunlar’, ‘Protokol Kuralları ve Etkili İletişim’, ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ konuları anlatıldı. Eğitim, SAÜ Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Abdulkadir Altınsoy’un açılış konuşması ile başladı.

Eğitimin ilk oturumunda Öğr. Gör. Ahmet Gökalp Kılıçarslan, Kurum Kültürü ve Aidiyeti konusu üzerine bir sunum yaptı. Öğr. Gör. Kılıçarslan, ikinci oturumda ise kalite yönetim sistemine ait iki platformu katılımcılara tanıttı.

Eğitimin üçüncü oturumda ise Personel Dairesi Başkanı Muharrem Yılmaz ve Personel Dairesi Başkanlığı Şube Müdürleri katılımcıların ilgili kanunlar hakkında sorularını yanıtladı.

Etkinliğin diğer oturumunda ise Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğr. Gör. Zülfikar Özçelik Protokol Kuralları ve Etkili İletişim konulu eğitimi bir eğitim verdi. Bu etkinliğe SUBÜ’de görev yapan personellerde katılım gösterdi.

Etkinliğin son oturumuna SAÜ İş Sağlığı Güvenliği Koordinatörü Abdullah Balaban konuşmacı olarak katıldı. Balaban, katılımcılara İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda dikkat edilmesi gerekenleri aktardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum