Tıp Fakültesi Birincisi Dr. Kurt : "İlk Tercihiniz SAÜ Tıp Olsun"

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesini birincilik ile tamamlayan Dr. İpek Aslı Kurt, Tıp Fakültesi ve Sakarya Üniversitesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tıp Fakültesi Birincisi Dr. Kurt : "İlk Tercihiniz SAÜ Tıp Olsun"
12 Temmuz 2023 - 14:35 - Güncelleme: 12 Temmuz 2023 - 14:40

Sakaryalı olan ve üniversite tercihini Sakarya Üniversitesi'nden yana kullanan Dr. İpek Aslı Kurt, SAÜ Tıp Fakültesi'nde aldığı eğitimden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Dr. İpek Aslı Kurt şu ifadeleri kullandı: '' Merhaba ben İpek Aslı Kurt, 24 yaşındayım. Sakarya’da doğdum büyüdüm burada yaşıyorum. Lise eğitimimi Sakarya'da Fen Lisesinde tamamladım. Üniversite tercihlerimde kendimi öğrencisi olarak görmek istediğim Sakarya Tıp Fakültesi, ilk tercihimdi. 6 yıl boyunca eğitimimi burada tamamlamaktan çok memnunum. Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesinin öğrencilere sağladığı birçok avantajı var. Hocalarımız birçok konuda oldukça donanımlı. Okulumuz iyi bir eğitim anlayışına sahip. Ayrıca iyi bir hastane ve klinik ortamına sahibiz. Sakarya'nın Jeopolitik olarak da, İstanbul'a yakınlığı büyük bir avantaj. Sakarya üniversitesine gelmek isteyen tüm öğrencilere tavsiye ederim'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum